meubelopstelling

Hoe krijgt u de juiste meubelopstelling in uw huis? Kiest u voor een grote bank of toch maar voor een kleine? Door op allerlei zaken te letten kunnen we tot een goede opstelling komen. Wilt u nieuwe meubels aanschaffen, dan is het belangrijk om van te voren te bepalen welke afmetingen de meubels kunnen hebben.

kleurkeuze

Welke kleur gaat u toepassen in uw interieur? Betrek zowel uw partner en/of gezin bij dit proces. De een ervaart een kleur als prettig terwijl een ander deze kleur juist onprettig vindt. Kleur is een persoonlijke en individuele keus. Graag ga ik samen met u op zoek naar de juiste kleur en combinatie.

materiaalkeuze

Om een evenwichtige ruimte te krijgen is het noodzakelijk om verschillende materialen te gebruiken. We kennen harde en zachte materialen. Door vloer, meubels, gordijnen en woonaccessoires te kiezen en harde en zachte materialen te matchen bereiken we het juiste resultaat. Juiste materiaaltoepassing zorgt voor sfeer en een goede akoestiek.

verlichtingsplan

Lichtinval overdag zorgt voor steeds verschillende aanblikken. Schaduwen spelen hierbij een grote rol. Zoals we overdag het licht in huis krijgen willen we s'avonds hetzelfde effect bereiken door middel van kunstverlichting. Dit resultaat bereik je door de goede verlichting te kiezen en de juiste hoeveelheid lampen. Ik help u graag bij de keuze van de juiste verlichting. Een verlichtingsplan kan naast het ontwerpplan gemaakt worden, maar u kunt mij ook benaderen voor een verlichtingsplan voor uw huidig interieur.

verbouwing

Wilt u een ruimte bouwen aan uw huis, dan is het van belang wanneer het resultaat in harmonie is met de bestaande woning. De vorm van de aanbouw, maar ook de kleuren en materialen zullen weloverwogen gekozen moeten worden. Door uw wensen t.a.v. de aanbouw door te nemen kan ik een plan voor u tekenen. Hiermee krijgt u een duidelijk beeld hoe het er in werkelijkheid uit kan gaan zien. Door mijn opleiding voor binnenhuisarchitectuur kan ik u zowel met logistieke als decoratieve zaken bijstaan.