rust, harmonie en sfeer

Interiordesigner Milou Visser weet door haar jarenlange ervaring, deskundigheid en creativiteit een prettig en persoonlijk interieur te creëren.

"Ik combineer graag verschillende stijlen, die met elkaar een eenheid vormen. Ik ga op mijn gevoel af en ik weet vervolgens mijn gevoel goed te onderbouwen. Een interieur heeft tijd nodig om zich te ontwikkelen. Ik vind het prettig om een goede band met de opdrachtgevers op te bouwen en van het begin tot het eind bij het proces betrokken te zijn."

Interiordesigner Milou Visser heeft in 2006 haar opleiding voor binnenhuisarchitectuur met succes afgerond bij International Academy of Interiordesign. Zij heeft hier tevens een Masterclass gevolgd waardoor zij de titel Master of Interiordesign mag voeren. In 2006 is Milou haar onafhankelijk adviesbureau  Interieurontwerp, Kleur & Styling gestart. Milou heeft veel ervaring opgedaan met woonbeurzen, stylingteams en inloopadvies spreekuren. Zij blijft op de hoogte van trends en ontwikkelingen en gaat naar beurzen in binnen-en buitenland. Zij blijft zich ontwikkelen, ook op het gebied van 3-d visualisatie. 

" Ik werk graag met natuurlijke materialen. Mooie stoffen, materialen én de juiste kleuren, vormen de Finishing Touch van het interieur. Het interieur komt als het ware tot leven. Met kunst en accessoires wordt het interieur uiteindelijk helemaal uw persoonlijk interieur."

Neem gerust contact op om vrijblijvend te bespreken wat ik voor uw interieur kan betekenen.