mondeling interieuradvies

Persoonlijk en onafhankelijk advies bij u thuis. In minimaal 1 uur bespreken we leuke ideeën en handige tips voor uw interieur.

Prijs: Vanaf € 95  tot max.  € 150

ontwerpplan

Een ontwerpplan bestaat uit een plattegrond op schaal met meubelopstelling en een presentatie van kleur-en materialengebruik in de vorm van een moodboard (sfeerimpressie). Daarnaast wordt het advies beschreven en overzichtelijk weergegeven. Een ontwerpplan is mogelijk vanaf 1 ruimte tot meerdere ruimtes in uw huis. Een ontwerpplan kan ook al vanaf de bouwtekening gemaakt worden. Denk hiervoor bijvoorbeeld aan een nog nieuw te bouwen huis óf voor het nieuwe bestaande huis waar u pas over een tijdje intrekt.

Prijs: Vanaf € 450

verlichtingsplan

Indien u wenst maak ik een lichtontwerp ter aanvulling op het ontwerpplan. Een lichtontwerp is ook mogelijk voor uw huidig interieur.

Prijs: nader te bepalen

 

3d visualisatie

Ik werk met het programma Sketch up. Soms kan het een prettige aanvulling op uw interieurontwerp zijn om het ontwerp in 3d te bekijken.

Prijs: nader te bepalen

 

personal shopping

Wanneer ik voor u een interieurplan heb gemaakt is het  mogelijk om samen het plan te realiseren. U bezoekt met mij diverse showrooms, afgestemd op uw budget. Ik help u met het uitzoeken van de juiste meubels, raambekleding, verlichting en accessoires en ik begeleid u met het uitzoeken van de stoffen en materialen. Het voordeel hiervan is dat we gericht te werk gaan en dat bespaart u tijd en energie.

Personal shopping is ook mogelijk als aanvulling op het mondeling interieuradvies.

 

Workshop

"Creëer je eigen sfeer en stijl". Het is leuk om zelf op zoek te gaan naar de sfeer en stijl die bij u past. Een Interieurworkshop is dan een goed idee. Een workshop duurt ongeveer 3 uur en is informatief, leerzaam en gezellig. Een uitstekend idee om met vriendinnen en/of collega's inspiratie op interieurgebied op te doen. Tijdens de workshop komen verschillende facetten van het Interieur aan bod. Denk aan Kleur, Materialen, Verlichting, Meubelopstelling, Woonstijlen etc. Vervolgens gaat ieder voor zich een persoonlijk moodboard op A3 formaat maken. Ik geef workshops in Blaricum, maar een Interieurworkshop kan ook thuis of op het werk gegeven worden.

Prijs: € 45,00 per persoon (incl. goodiebag)

 

Lezing

Voor architectenbureau's, makelaars en bouwondernemingen geef ik de lezing " hoe richt ik mijn nieuwe woning in". Deze lezing is geschikt voor nieuwbouwprojecten. In het begin van het bouwproces organiseren we een bijeenkomst voor de nieuwe bewoners. Tijdens mijn lezing geef ik advies over het inrichten vanaf de start van de bouw tot en met de inrichting na de oplevering. 

Neem vrijblijvend contact op om wensen en mogelijkheden te bespreken.

 

 *Alle prijzen zijn inclusief BTW